Persoonlijke Coaching

Coaching met bewezen resultaat

Bent u al vaker gestopt met roken, maar toch steeds weer begonnen? Bent u nu écht helemaal klaar met die verslavende sigaret? Dan helpen onze coaches u graag om deze keer echt definitief te stoppen met roken. Het is wetenschappelijk bewezen dat uw kans om succesvol te stoppen met roken vele malen groter wordt, als u begeleid wordt door een ervaren coach. 

Vergoed zonder eigen risico

Persoonlijke coaching wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars volledig vergoed, zonder dat dit ten laste gaat van uw eigen risico. Ook hulpmiddelen, zoals nicotinevervangers en stoppen-met-roken-medicijnen, worden vergoed in combinatie met coaching. Zorgverzekeraars verlangen dat u het volledige traject van 4 gesprekken afrondt om het vergoed te krijgen. Medipro regelt de declaratie rechtstreeks met de zorgverzekeraar. U hoeft zelf niks voor te schieten. Stoppen met roken kost u dus niks, maar levert u wel veel op! 

Bel Mij Terug

Wilt u meer informatie over hulp bij stoppen met roken? Vul dan hieronder uw gegevens in.

  Persoonlijke coaching stoppen met roken - personal coach

  Werkwijze persoonlijke coaching

  Gedurende een periode van 3 maanden heeft u 4 gesprekken in de praktijk van uw persoonlijke Stoppen met Roken coach. Medipro heeft 41 vestigingen verspreid door Nederland. Zit er geen coach bij u in de buurt, of vindt u het prettiger om alleen te bellen met een coach? Dan is telefonische coaching, of videocoaching wellicht iets voor u.

  Intake

  Uw traject start met een telefonische intake. Hiervoor verzoeken wij u twee vragenlijsten in te vullen:

  • Rookprofiel: Dit is een vragenlijst over uw rookgedrag.
  • Medische vragenlijst: Dit is een vragenlijst over uw gezondheid, medische geschiedenis en medicijngebruik.

  Vervolgens worden deze twee vragenlijsten verzonden naar uw persoonlijke coach. Deze kan daarmee al, voorafgaand aan het eerste consult, een algemeen beeld vormen. Verder geven deze vragenlijsten belangrijke informatie over het meest geschikte hulpmiddel in uw situatie. 

  Coachingsgesprekken

  Hoe houdt u het stoppen met roken vol? Hoe komt u door die moeilijke momenten heen en hoe voorkomt u dat u een terugval krijgt? Daar gaat u samen met uw coach dieper op in. U brengt uw rookgedrag en eerdere stoppogingen in beeld. Iedere stoppoging heeft u namelijk dichterbij die laatste succesvolle gebracht! Op basis van uw persoonlijke situatie en belangrijke aandachtspunten, wordt uw begeleiding volledig op maat afgestemd. 

  Hulpmiddelen

  Wilt u hulpmiddelen, zoals nicotinevervangers of medicijnen gebruiken om de ontwenning tegen te gaan? Dat kan! Tijdens het eerste gesprek overlegt uw coach met u welke hulpmiddelen in uw situatie het meest geschikt zijn. Onze verslavingsarts moet de keuze voor dit hulpmiddel controleren en goedkeuren. 

  Personal coach stoppen met roken - persoonlijke coaching

  Voordelen persoonlijke stoppen met roken coaching

  Bent u klaar om te stoppen?

  Bent u er klaar voor om definitief afscheid te nemen van de sigaret? Meld u dan aan voor een traject via onderstaande knop, of bel naar 088 – 786 77 99.