Stop met roken samen met jouw club!

Roken en sporten gaan niet samen. Dat weten we allemaal. Wij dagen jou uit om mee te doen aan Sportief Rookvrij en samen met jouw club te stoppen met roken. Dit heeft veel voordelen:

Hockeyspeler speelt bal
Voetballers in actie

Sportief Rookvrij

Stoppen met roken is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Van alle mensen die roken wil ongeveer 80% stoppen. Dit lukt helaas lang niet iedereen. Hoor jij ook bij deze 80%? Dan helpen we je graag.  

Als je je aanmeldt voor Sportief Rookvrij word jij door een professionele Stoppen met Roken coach begeleid bij het stoppen met roken. De kans om succesvol te stoppen wordt hierdoor aanzienlijk vergroot! 

Hoe ziet een traject eruit?

Een coachingstraject duurt 10 weken. Je kunt ervoor kiezen om persoonlijk, telefonisch, of via een videoverbinding gecoacht te worden. Tijdens de sessies met je coach breng je jouw redenen om te stoppen in kaart. Je maakt een persoonlijk stopplan en je wordt ondersteund bij de uitvoer hiervan. Je krijgt tips en handvatten aangereikt om met moeilijke momenten om te gaan, zodat de kans op een terugval kleiner wordt. Om de ontwenningsverschijnselen na het stoppen tegen te gaan, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van een hulpmiddel, zoals nicotinevervangers of medicijnen.

Dit traject door vrijwel alle zorgverzekeraars volledig vergoed. Dit gaat niet ten laste van het eigen risico. Ook de hulpmiddelen worden vergoed.

Persoonlijke coaching stoppen met roken - personal coach

Ben jij klaar voor een rookvrij leven?

Meld je dan hieronder aan!

    Bal die in het goal geschoten wordt