Stop met roken samen met jouw club!

Hallo (S)topper, wat goed je wilt stoppen met roken! Stoppen met roken heeft alleen maar voordelen, zowel voor jou als voor de club.

Sportief Rookvrij

Stoppen met roken is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Van alle mensen die roken wil ongeveer 80% stoppen. Dit lukt helaas lang niet iedereen. Hoor jij ook bij deze 80%? Dan helpen we je graag.  

Sportief Rookvrij is een samenwerking tussen jouw club en Medipro Stoppen met Roken Coaching. De Medipro coaches kunnen je begeleiden bij het stoppen. De kans om succesvol te stoppen met roken wordt hierdoor aanzienlijk vergroot! 

Wie is Medipro?

Medipro is sinds 2011 specialist in Stoppen met Roken Coaching. Er zitten vestigingen verspreid door het hele land. Met deze landelijke dekking is er altijd een coach bij je in de buurt. Je kunt ook telefonisch begeleid worden bij het stoppen. 

Alle coaches zijn intern opgeleid en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Daarnaast staan alle behandelingen onder toezicht van een verslavingsarts en een psycholoog.

Persoonlijke coaching stoppen met roken - personal coach

Hoe ziet het traject eruit?

Een coachingstraject bij Medipro duurt 10 weken. Tijdens de sessies met je coach breng je jouw redenen om te stoppen in kaart. Verder maak je een persoonlijk stopplan en word je ondersteund bij de uitvoer hiervan. Ook ontvang je mogelijke hulpmiddelen, zoals nicotinevervangers en medicijnen. 

Omdat Medipro uitsluitend met wetenschappelijk bewezen effectieve methoden werkt, wordt dit traject vergoed door vrijwel alle zorgverzekeraars. Dit gaat niet ten laste van het eigen risico. Ook de hulpmiddelen worden vergoed.

Ben jij klaar voor een rookvrij leven?

Meld je dan hieronder aan!

    Bal die in het goal geschoten wordt