Stoppen met Roken Coaches. Maak kennis met het Medipro team.

Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Karin Meinders

‘Ik ben begonnen als diëtist. Mijn ervaring als diëtist gebruik ik om de patiënten tevens te adviseren rondom de voeding en gewichtstoename bij het stoppen met roken. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige als ex-roker. Sinds 2011 ben ik werkzaam als coach bij Medipro. Als coach hecht ik belang aan eerlijkheid, ook in mijn advies en uitleg. Dat kan confronterend zijn, maar juist door te kijken naar zwakke kanten en de moeilijke momenten, lukt het uiteindelijk om te stoppen. Ik heb dat zelf ervaren toen ik, na 30 jaar te hebben gerookt, uiteindelijk écht stopte. De opluchting sindsdien, dat gun ik iedere roker.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105804186