Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Miranda de Groote

‘In mijn praktijk begeleid ik cliënten persoonlijk bij het stoppen met roken. Daarnaast ben ik werkzaam als trauma-therapeut, voedingsadviseur en geef ik gezondheidsvoorlichting. Ik ondersteun mensen met mijn expertise en enthousiasme naar een betere fysieke en mentale gezondheid. Als coach vind ik het van belang een veilige omgeving te bieden waardoor mijn cliënt zichzelf kan zijn. Hierdoor kunnen de consulten in alle rust en openheid plaatsvinden. Stoppen met roken is immers een belangrijke stap in iemands leven en ik wil als stoppen met roken coach graag een positieve bijdrage leveren en mijn cliënten met mijn kennis en ervaring ondersteunen naar een rookvrij leven‘.

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 1003189