Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Susanne Cruijff

‘In 1998 heb ik de opleiding tot diëtist afgerond. Nu adviseer ik mensen dagelijks over gezonde voeding, beweging en leefstijl. Net als bij roken gaat het bij voeding vaak over verslaving.   Meestal helpt het al om te begrijpen hoe verslaving in het lichaam werkt. Essentieel is gedragsverandering. Gewoontes en patronen zijn vaak moeilijk te doorbreken, maar coaching kan je daarbij helpen. Met inzichten en ondersteuning. Ik zie elke dag hoe waardevol dat is – en hoe goed mensen zich voelen wanneer het lukt! Als coach vind ik het geweldig om hieraan bij te dragen.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 1003276