Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Mandy Dirkx Geuke

‘Als psychiatrisch verpleegkundige en leefstijlcoach weet ik hoe belangrijk, maar zeker ook hoe moeilijk het is om te stoppen met roken. Dankzij de kennis van nu is het veel mensen toch gelukt. Wat ik vaak hoor is dat zij zich een stuk beter en fitter voelen, en bevrijd van iets wat ze nodig dachten te hebben.   De kans dat een stoppoging slaagt is groter als er iemand met je meekijkt, je stimuleert en steunt. Met behulp van mijn kennis, ervaring en enthousiasme hoop ik zo veel mogelijk rokers te kunnen helpen om te stoppen.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 1003297