Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Yvette Ruiter

’In 1994 heb ik mijn studie geneeskunde afgerond aan de VU Amsterdam en ik ben werkzaam als donorarts bij Sanquin Bloedvoorziening. Daarnaast heb ik een eigen praktijk. Ik begeleid mensen om beter in balans te komen en ik geef leefstijl adviezen om door middel van gezonde voeding en meer bewegen de gezondheid te verbeteren. Stoppen met roken is ook een goede beslissing om de gezondheid te verbeteren! Het is vaak geen gemakkelijke keuze en daarom is het verstandig om kortdurend de steun van een coach in te schakelen. De coachingsgesprekken en eventueel ook ondersteuning van hulpmiddelen vergroten de kans op succesvol stoppen met roken. Graag begeleid ik mensen bij het volhouden van de gemaakte keuze om definitief rookvrij te zijn.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 1003370