Onze coaches – Medipro | Stoppen Met Roken Coaching

Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Lex Peeters

‘Ik ben fysiotherapeut en acupuncturist. Vanaf 2011 ben ik werkzaam voor Medipro om cliënten te begeleiden in een coachingtraject om te stoppen met roken. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om samen met een cliënt de strijd aan te gaan om een niet-roker te worden en te blijven. Daarom zijn het juiste moment en de juiste stopmethode van groot belang. Het herhaaldelijk mislukken van een stoppoging maakt je alleen maar onzekerder en dat willen we voorkomen, dus kies voor een coachingtraject en het hulpmiddel dat bij jou past.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 1000130