Stoppen met Roken Coaches. Maak kennis met het Medipro team.

Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Allard Zwolsman

‘Een tevreden roker is geen onruststoker”, zei mijn opa altijd. En jarenlang stak ik dan ook meermalen per dag een lekker sigaretje op. Even een rustmomentje. Tot ik langzaamaan begon te balen van mijn rokershoestje, de stinkende kleren en niet te vergeten de bakken met geld die ik jaarlijks naar de tabaksindustrie en de overheid bracht! Toen ik weer een TV- programma over de gezondheidsrisico’s zag, wist ik het zeker: ik wilde stoppen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want de vele pogingen die ik op eigen houtje deed, mislukten door werkstress of gedoe thuis. Pas nadat ik zelf hulp zocht, lukte het me de sigaret definitief los te laten. En die ervaring gun ik jou ook. Mijn achtergrond als coach en begeleider maakt dat ik al jaren naast mensen sta die hun ingesleten patronen willen veranderen. Bovendien snap ik als ex-roker waar je tegenaan kunt lopen en wat de lastige momenten zijn. Dit motiveert me enorm jou te ondersteunen als jíj́ wilt stoppen met roken.‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105561586