Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Jerrelson Gerardus

‘Ga ik het roken missen? Vinden mijn collega’s en vrienden mij nog wel gezellig als ik stop met roken? Ga ik aankomen? Ik heb al zoveel stoppogingen achter de rug, het lukt mij vast niet! Een van deze gedachten komt je wellicht bekend voor, wanneer je nadenkt over het stoppen met roken! Deze overtuigingen kunnen dusdanig sterk zijn, dat je de stap niet maakt om te stoppen met roken, terwijl je diep van binnen weet dat stoppen met roken bevorderend voor je gezondheid is. Sinds 2010 begeleid ik mensen over hun faalangsten en prestatiedruk heen. Ervaring wijst uit dat tal van gedachten, slechts gedachten zijn en niet altijd voor jou van toepassing hoeven te zijn. Dit geldt tevens voor de gedachten omtrent het stoppen met roken. Het is altijd de moeite waard om (opnieuw) een stoppoging te doen en je hoeft dit niet alléén te doen. Mijn passie voor het helpen van mensen drijft mij om jou bij je stoppoging te begeleiden. Dit doe ik zowel telefonisch als persoonlijk. Kies er nu nog voor om te stoppen met roken. Tot snel!‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 1003770