Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Ton Keesom

Dagelijks word ik in mijn persoonlijke leefomgeving geconfronteerd met de schadelijke gevolgen van roken. Dat zou ik anderen graag willen besparen. Als onderwijsman is het grijpen naar voorlichting en op laten doen van kennis over roken, longen en alles wat daarmee samenhangt dan de eerste neiging. Maar als je al begonnen bent met roken, is dat station al gepasseerd. Dan wil je concrete hulp om van je verslaving af te komen. Ondersteuning van mij als stoppen-met-roken coach en ervaringsdeskundige kan dan helpen. Elke roker verdient het om te ervaren hoe gezond, rustig, mooi en langer een leven kan zijn zonder sigaret. Graag wil ik je daarbij helpen door je mijn onvoorwaardelijke support te geven. Dat kan door persoonlijke coaching en door telefonische coaching, welke laatste in deze tijd een uitkomst is. Daarbij delen we kennis, inzichten en uitwegen en wordt stoppen geen eenzame, pijnlijke weg. Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18106592786Lees hier alles over de werkwijze van Medipro tijdens de coronaperiode