Stoppen met Roken Coaches. Maak kennis met het Medipro team.

Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Adrienne Weinberg

‘Na 24 jaar te hebben gewerkt als longfunctieanalist in het ziekenhuis, besloot ik de opleiding tot stoppen met roken coach bij Medipro te gaan volgen. Ik zag dagelijks hoe schadelijk roken is voor de gezondheid, en hoe moeilijk stoppen kan zijn. Zeker voor mensen die al jarenlang verslaafd zijn – zoals de meeste rokers. Nu ben ik naast mijn werk in het ziekenhuis aan Medipro verbonden als coach. Op die manier kan ik iets betekenen voor de mensen die ik zag vechten tegen hun verslaving. Ik vind het erg fijn om samen met hen de aanpak te bepalen die ertoe leidt dat hun stoppoging echt gaat lukken.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105894386