Stoppen met Roken Coaches. Maak kennis met het Medipro team.

Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Angela Frijters

Ik gun jou het mooiste cadeau wat jij jezelf kunt geven. Dat is Stoppen met Roken! Het levert heel veel mooie resultaten op. Zo nemen veel gezondheidsproblemen stapsgewijs af en ga je je vrijer en vitaler voelen! Ik wil als stoppen met roken coach en vitaliteitscoach hier een steentje aan bijdragen en daarom heb ik mijn praktijk aangesloten bij Medipro. Als geen ander weet ik dat het knap lastig kan zijn om te stoppen met roken. Dat doe je niet zo maar even. Jij gaat het doen en ik coach jou m.b.v. jouw plan van aanpak, inzet ondersteunende hulpmiddelen en gesprekken zodat jij je traject volhoudt. Tijdens het traject krijg je inzichten in jouw rookgedrag, gedragsverandering en leefstijl. Jij komt in je eigen kracht en weet wat jouw drijfveren zijn om te Stoppen met Roken waardoor jij het stoppen volhoudt. Gun jij jezelf dit mooie cadeau?

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18107580086