Stoppen met Roken Coaches. Maak kennis met het Medipro team.

Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Anja Berkenvelder

In mijn praktijk als leefstijlcoach komen cliënten die graag een gezonde leefstijl willen ontwikkelen. Roken hoort voor mij niet bij een gezonde leefstijl en ik vond de combinatie van leefstijlcoach en stoppen met roken coach goed bij elkaar passen. Zoals ik ervaringsdeskundige ben op het gebied van gewicht beheersing ben ik ook ervaringsdeskundige in het stoppen met roken. Heel lang heb ik het niet aangedurfd om te stoppen met roken, pas toen ik zwanger raakte van een tweeling ging voor mij de knop definitief om. Toen pas merkte ik wat een rust het mij gaf om niet te roken, vergaderingen die uitliepen waren ineens geen probleem meer en als ik op visite ging bij niet-rokers hoefde ik ineens niet meer in weer en wind buiten te staan, maar kon ik gezellig binnen blijven bij de niet-rokers. Zeker in deze tijd waar je bijna nergens meer mag roken zie ik mensen in mijn praktijk die heel erg graag willen stoppen, maar niet goed weten hoe ze dat het beste kunnen doen en dat was voor mij aanleiding om een opleiding te volgen tot stoppen met roken coach, zodat ik hen een helpende hand kan bieden om te stoppen met roken.

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18103529386