Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Elly Walma

Wat een onzinnige bezigheid is roken eigenlijk! Zelf heb ik jarenlang gerookt, ik deed verschillende stoppogingen en begon soms na jaren toch weer. Terwijl ik best veel zelfdiscipline heb… Roken is echt een hardnekkige verslaving; je verhoogt je kansen op een succesvolle stoppoging behoorlijk als je ondersteuning krijgt. Die ondersteuning wil ik je graag bieden. Ik vind het fijn om mensen te helpen hele concrete doelen te halen, die grote gevolgen hebben voor de gezondheid. Samen gaan we een persoonlijk stopplan maken; we zullen ook bezig gaan met je valkuilen en kijken hoe je kunt omgaan met moeilijke momenten. Mijn coachingsstijl kenmerkt zich door duidelijkheid, humor en nuchterheid. Als psycholoog heb ik elf jaar ervaring in behandeling van heel diverse problematiek. Sinds juli ben ik betrokken bij Medipro, o.a. als telefonische coach.

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18106496986Lees hier alles over de werkwijze van Medipro tijdens de coronaperiode