Stoppen met Roken Coaches. Maak kennis met het Medipro team.

Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Jelle Douma

In 2019 ben ik afgestudeerd als diëtist en heb gaandeweg ook ervaring opgedaan als leefstijlcoach. Met deze kennis heb ik een meerdere personen begeleid met het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Mijn kracht is om met je mee te denken en de persoonlijke stok achter de deur te zijn. We kiezen een aanpak, die bij jou past met als resultaat het behalen van het vooraf gestelde doel: definitief stoppen met roken. Vroeger heb ik met veel plezier gevoetbald, en de laatste jaren vind ik mij passie terug in fitness. Zelf heb ik tien jaar lang gerookt en ben nu drie jaar gestopt. Ik had meerdere stoppogingen nodig om daadwerkelijk van het roken af te komen. Kortom, ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om nooit meer te roken. Om deze reden wil ik je graag begeleiden en helpen! Ik kan je telefonisch coachen of persoonlijk in de regio Rotterdam. Mocht je via Medipro een afspraak met mij willen maken, geef dan aan op welke manier je graag gecoacht wilt worden. Daarnaast help ik je graag inzicht te verkrijgen in gezonde voeding, om ervoor te zorgen dat je een gezond lichaamsgewicht behoudt na het stoppen met roken. De kunst is om je te focussen op het positieve. Namelijk: goede gewoontes zijn net zo verslavend als slechte gewoontes. Maar veel lonender!

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18106846186