Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Joke van Zijtveld

‘Op een feestje hoorde ik deze uitspraak: “Ik heb twintig jaar gerookt als een schoorsteen, altijd een rookpluim boven mijn hoofd. De komende twintig jaar doe ik op zonne-energie!” En deze van een ex-roker: “Elke ochtend dat ik opsta ben ik blij dat ik geen peuk hoef op te steken. Wat een opluchting!” Deze mensen hebben de grip op hun leven terug. Binnen mijn werk als systeemtherapeut en runningtherapeut, word ik er telkens weer van doordrongen hoe belangrijk het is je mentaal en fysiek goed te voelen, en hoeveel positieve energie je dat geeft. Ik ben coach bij Medipro geworden omdat ik om mij heen zie hoeveel strijd mensen leveren om te kunnen stoppen met roken. Persoonlijke coaching op maat, in combinatie met gebruik maken van hulpmiddelen, vergroot je kans om succesvol te kunnen stoppen met roken. Graag help ik je met het maken van een stopplan, dat bij je past‘.

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105874986Lees hier alles over de werkwijze van Medipro tijdens de coronaperiode