Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Judith de Gier

‘U staat op het punt een rookvrij leven te starten. Hoe mooi is dat! Maar voor veel mensen makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig hoeft u het niet alleen te doen. Ik begeleid mensen bij gedragsverandering naar een gezondere leefstijl. Als stresscoach en gewichtsconsulent ben ik hier dagelijks mee bezig en vanaf 2019 ook als stoppen met roken coach. Een persoonlijke aanpak vind ik belangrijk, ik luister graag naar uw verhaal. Samen bespreken we welke weg u wilt bewandelen waarbij ik u voorzie van waardevolle tips en advies. Bent u klaar om te gaan stoppen met roken? Ik kijk ernaar uit om kennis te maken in mijn praktijk in Geldermalsen of telefonisch! ‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 1003758