Stoppen met Roken Coaches. Maak kennis met het Medipro team.

Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Marina Nasri

Iedereen weet hoe belangrijk gezondheid is. Het stoppen met roken is iets wat je voor je zelf doet en wat direct leidt tot verbetering van jouw gezondheid. Het roken heeft mij ook in de greep gehad. Ik ben van jongs af aan gaan roken, in eerste instantie om erbij te horen en mee te doen. Het roken bleef ik aanhouden, ik kon geen reden vinden om te stoppen. Nu weet ik; er zijn zoveel redenen om te stoppen met roken. Als ik terugkijk naar de verschillende stoppogingen, kan ik nu concluderen dat ik nog niet aan toe was. Nu weet ik namelijk dat het belangrijk is om gemotiveerd te zijn, een duidelijk plan te hebben en is kennis een toegevoegde waarde bij het stoppen met roken. Ik geloof dat iedereen in staat is om zelfregie te ervaren en daarmee de stap voor zichzelf durft te zetten om definitief afscheid te nemen van de sigaret. Ben jij bereid om het roken van een sigaret aan de hand van jouw motivatie definitief achter je te laten en wil jij bij dit proces positief gecoacht worden? Neem dan contact met ons op.

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18106581586