Stoppen met Roken Coaches. Maak kennis met het Medipro team.

Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Meghan Pieters

Ik geloof dat het leven net wat mooier kan zijn als je gezond bent. De stap om hieraan te werken, is een stap die je alleen voor jezelf neemt, en voor niemand anders! Je zet jouw geluk en gezondheid op nummer 1, want dat verdien je. Gun jezelf het geluk van een rookvrij leven, want geluk is de mooiste vorm van gezondheid. Het is mijn passie om mensen te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Ik ben werkzaam als diëtiste en in de praktijk leerde ik vrij snel dat een gezonde levensstijl veel meer is dan alleen gezond eten. Meerdere factoren spelen een rol, waaronder roken. Daarom wilde ik ook dit onderdeel aanpakken en heb ik de opleiding gedaan voor ‘Stoppen met roken Coach’. Op deze manier hoop ik jou te mogen helpen naar een gezond en gelukkig rookvrij leven!