Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Thijs Jacobs

‘Ik wacht niet met trots te zijn op mezelf tot ik mijn doel heb behaald maar ik ben trots op elke stap die ik zet” Ik heb pedogiek gestudeerd en werk in de jeugd- en gehandicaptenzorg en ik bied ambulante begeleiding aan een zeer diverse doelgroep. Ik kom tijdens dat werk veel rokende collega’s en cliënten tegen waarvan er veel de stille wens hebben te stoppen. De afgelopen jaren heb ik mensen geholpen door hen inzicht te geven in hun eigen gedrag en gedragspatronen. Vervolgens ging ik samen met hen zoeken naar een manier deze patronen te doorbreken zodat de cliënt zo snel mogelijk zelf in staat was de regie over zijn eigen leven terug te nemen. Mensen helpen om te stoppen met roken, voelt voor mij ook als “mensen weer de regie te geven over dit stuk van hun leven”. Om mij verder te specialiseren in tabaksverslaving ben ik in 2019 de cursus “stoppen-met-rokencoach” gaan volgen bij Medipro zodat ik rokers in de toekomst passende zorg kan bieden.‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 1003652