Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Threa Koopman

‘Naast de zorg voor mijn gezin vind ik het fijn om met mensen te werken. Dat doe ik onder andere als gezondheidsdeskundige. In september 2018 volgde ik de opleiding stoppen-met-roken coach bij Medipro en ik verzorg nu persoonlijke en telefonische coaching. Telefonische coaching is een mooie oplossing als de tijd ontbreekt om in de praktijk te komen. Zo kunnen we toch contact hebben op het moment dat het nodig is. Met al mijn kennis en inmiddels ook jarenlange ervaring, geef ik mensen graag een steuntje in de rug. Want stoppen hoeft u niet alleen te doen, ik help u daar graag bij!‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 1003356