Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Yvonne Hessel

De keuze om te stoppen met roken is een belangrijke stap naar een betere kwaliteit van leven. Het definitief stoppen met deze hardnekkige verslaving is, voor de meeste rokers, een zware strijd. Vaak gaan de nodige pogingen om te stoppen hieraan vooraf. Iedere stoppoging heeft u dichter bij de laatste succesvolle gebracht. Graag wil ik u ondersteunen in de strijd tegen deze verslaving en bijdragen aan een (rook) vrij leven. Samen met u breng ik uw rookgedrag en eerdere stoppogingen in beeld. Wanneer u uw valkuilen en moeilijke momenten kent, zult u minder snel worden verrast. Om een strijd te kunnen winnen is een goede voorbereiding en een strijdplan nodig. Ik ga samen met u op zoek naar de beste aanpak voor uw specifieke situatie. Verder kan ik u informeren over de erkende hulpmiddelen, zoals nicotine vervangers en medicatie. Mijn achtergrond is leefstijlcoach. In leefstijl coaching is verslaving een belangrijk onderdeel van leefstijlverbetering. De specialisatie, als stoppen met rokencoach sprak mij aan. Dit vooral omdat ik gedurende lange tijd een zeer verslaafde roker was. Het afkicken van een rookverslaving is een strijd. Hier kan ik, als ex-roker over meepraten. Maar de beloning is groot! Allereerst is er de verbeterde gezondheid en de besparing van veel geld. De grote winst zit ook in het niet meer moeten, dit geeft zoveel vrijheid en rust.

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105243886Lees hier alles over de werkwijze van Medipro tijdens de coronaperiode