Stoppen met Roken Medipro – Den Haag

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Den Haag

In Den Haag is Tineke Visscher werkzaam als coach. Tineke biedt persoonlijke begeleiding bij het stoppen met roken. Naast haar werk op de genoemde locatie, is zij een dagdeel per week aanwezig bij Capri Hartrevalidatie in Den Haag om hun patiënten die willen stoppen met roken te begeleiden. Stoppen met roken is belangrijk voor een goed herstel bij hartpatiënten. Stoppen met roken vermindert direct de kans op een hartinfarct.

Den Haag

Guntersteinweg 261

2531 JW Den Haag

Tineke Visscher

Plan mijn OV-reis

Den Haag zet zich in om inwoners zo goed mogelijk te begeleiden bij het stoppen met roken. Het is lastig om te stoppen met roken, dus het is belangrijk om mensen extra steun te bieden waar nodig. Begeleiding door een gecertificeerde coach kan hierbij een goede steun in de rug geven. Bij deze vestiging van Medipro in Den Haag kunnen rokers terecht voor begeleiding bij het stoppen.

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt de coaching volledig vergoed. Deze vergoeding gaat in 2020 niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.