Stoppen met Roken Medipro – Goes

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Goes

Bij deze vestiging van Medipro in Goes is Lex Peeters werkzaam als coach. Hij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. De begeleiding, tips en adviezen worden afgestemd op uw individuele situatie. Het eventuele gebruik van medicatie tijdens het stoppen met roken traject kan met de coach worden besproken. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging van Medipro in Goes.

Goes

Geldeloozepad 7-11

4463 AJ Goes

Lex Peeters

De vestiging Goes bevindt zich in het gezondheidscentrum ‘Fitland XL’. U mag zich melden bij de receptie. De behandelaar komt u ophalen.

Plan mijn OV-reis

Persoonlijke coaching in Goes

Hulp bij het stoppen met roken vergroot uw kans op een succesvolle stoppoging tot wel tien keer. Uw coach in Goes begeleidt u in 4 persoonlijke gesprekken gedurende uw stopproces. Tijdens het eerste consult wordt onder andere besproken of de inzet van een hulpmiddel wenselijk en mogelijk is. Op basis van uw persoonlijke situatie en belangrijke aandachtspunten, wordt de begeleiding volledig op maat afgestemd.

Wilt u liever niet naar de vestiging in Goes reizen? Dan kunt u ook kiezen voor telefonische coaching.

Vergoed zonder eigen risico

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt het coachingstraject volledig vergoed. Dit geldt ook voor hulpmiddelen die als onderdeel van het coachingstraject worden gebruikt. Deze vergoeding gaat in 2021 niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.

Bel Mij Terug

Twijfelt u over stoppen met roken of heeft u gewoon een vraag.

    Lees hier alles over de werkwijze van Medipro tijdens de coronaperiode