Stoppen Met Roken in Hulst | Coaching bij Medipro

Stoppen met Roken Medipro – Hulst

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Hulst

Bij deze vestiging van Medipro in Hulst is Rita Dobbelaar werkzaam als coach. Zij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. De begeleiding, tips en adviezen worden afgestemd op uw individuele situatie. Het eventuele gebruik van medicatie tijdens het stoppen met roken traject kan met de coach worden besproken. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging van Medipro in Hulst.

Hulst

Afrikaweg 2

4561PA Hulst

Rita Dobbelaar

De praktijk is gevestigd naast het gebouw van Gêtel en Luctor. (achteraan op het parkeerterrein) Route-aanwijzing: de Hogeweg is de toegangsweg naar bedrijventerrein Hogeweg (tussen Hulst en Sint Jansteen).

Plan mijn OV-reis

Persoonlijke coaching in Hulst

Hulp bij het stoppen met roken vergroot uw kans op een succesvolle stoppoging tot wel tien keer. Uw coach in Hulst begeleidt u in 4 persoonlijke gesprekken gedurende uw stopproces. Tijdens het eerste consult wordt onder andere besproken of de inzet van een hulpmiddel wenselijk en mogelijk is. Op basis van uw persoonlijke situatie en belangrijke aandachtspunten, wordt de begeleiding volledig op maat afgestemd.

Wilt u liever niet naar de vestiging in Hulst reizen? Dan kunt u ook kiezen voor telefonische coaching.

Vergoed zonder eigen risico

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt het coachingstraject volledig vergoed. Dit geldt ook voor hulpmiddelen die als onderdeel van het coachingstraject worden gebruikt. Deze vergoeding gaat niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.

Bel Mij Terug

Twijfelt u over stoppen met roken of heeft u gewoon een vraag.