Stoppen met Roken Medipro – Nieuwe Niedorp

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Nieuwe Niedorp

Bij deze vestiging van Medipro in Nieuwe Niedorp is Wilma Semplonius werkzaam als coach. Zij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. De begeleiding, tips en adviezen worden afgestemd op uw individuele situatie. Het eventuele gebruik van medicatie tijdens het stoppen met roken traject kan met de coach worden besproken. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging van Medipro in Nieuwe Niedorp.

Nieuwe Niedorp

Trambaan 117

1733 AX Nieuwe Niedorp

Wilma Semplonius

Plan mijn OV-reis

Persoonlijke coaching in Nieuwe Niedorp

Hulp bij het stoppen met roken vergroot uw kans op een succesvolle stoppoging tot wel tien keer. Uw coach in Nieuwe Niedorp begeleidt u in 4 persoonlijke gesprekken gedurende uw stopproces. Tijdens het eerste consult wordt onder andere besproken of de inzet van een hulpmiddel wenselijk en mogelijk is. Op basis van uw persoonlijke situatie en belangrijke aandachtspunten, wordt de begeleiding volledig op maat afgestemd.

Wilt u liever niet naar de vestiging in Nieuwe Niedorp reizen? Dan kunt u ook kiezen voor telefonische coaching.

Vergoed zonder eigen risico

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt het coachingstraject volledig vergoed. Dit geldt ook voor hulpmiddelen die als onderdeel van het coachingstraject worden gebruikt. Deze vergoeding gaat in 2021 niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.

Bel Mij Terug

Twijfelt u over stoppen met roken of heeft u gewoon een vraag.

    Lees hier alles over de werkwijze van Medipro tijdens de coronaperiode