Stoppen met Roken Medipro – Tiel

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Tiel

Bij deze vestiging van Medipro in Tiel is Nick Vroon werkzaam als coach. Hij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. De begeleiding, tips en adviezen worden afgestemd op uw individuele situatie. Het eventuele gebruik van medicatie tijdens het stoppen met roken traject kan met de coach worden besproken. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging van Medipro in Tiel.

Tiel

Dodewaardlaan 5-09

4006EA Tiel

Nick Vroon

Deze Medipro vestiging bevindt zich in het Eerstelijns Centrum Tiel. Entree bij de fysiotherapie, via trap of lift gaat u naar naar de wachtruimte op de eerste vedieping. U wordt daar opgehaald

Plan mijn OV-reis

Net als in de rest van Nederland, is het in Tiel ook een streven om mensen die willen stoppen met roken zo goed mogelijk te begeleiden. Stoppen met roken is een lastig proces en coaching kan de kans op een geslaagde stoppoging aanzienlijk vergroten. Het is daarom belangrijk dat er op zoveel mogelijk plekken hulp beschikbaar is als mensen willen stoppen met roken, zodat deze hulp voor iedereen toegankelijk is. Voor persoonlijke begeleiding bij stoppen met roken kunt u terecht bij deze vestiging van Medipro in Tiel.

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt de coaching volledig vergoed. Deze vergoeding gaat in 2020 niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.