Stoppen met Roken Medipro – Utrecht

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Utrecht

Bij deze vestiging van Medipro in Utrecht is Jerrelson Gerardus werkzaam als coach. Hij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. De begeleiding, tips en adviezen worden afgestemd op uw individuele situatie. Het eventuele gebruik van medicatie tijdens het stoppen met roken traject kan met de coach worden besproken. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging van Medipro in Utrecht.

Utrecht

Joan Mirostraat 9

3544NS Utrecht

De vestiging Utrecht bevindt zich in de praktijk Fysiotherapie Leidscherijn. De praktijk is rolstoel toegankelijk. Er is gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving van deze praktijk.

Plan mijn OV-reis

Net als in de rest van Nederland, is het in Utrecht ook een streven om mensen die willen stoppen met roken zo goed mogelijk te begeleiden. Stoppen met roken is een lastig proces en coaching kan de kans op een geslaagde stoppoging aanzienlijk vergroten. Het is daarom belangrijk dat er op zoveel mogelijk plekken hulp beschikbaar is als mensen willen stoppen met roken, zodat deze hulp voor iedereen toegankelijk is. Voor persoonlijke begeleiding bij stoppen met roken kunt u terecht bij deze vestiging van Medipro in Utrecht.

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt de coaching volledig vergoed. Deze vergoeding gaat in 2020 niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.