Stoppen met Roken Medipro – Utrecht

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Utrecht

Bij deze vestiging van Medipro in Utrecht is Yvonne Hessel werkzaam als coach. Zij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. De begeleiding, tips en adviezen worden afgestemd op uw individuele situatie. Het eventuele gebruik van medicatie tijdens het stoppen met roken traject kan met de coach worden besproken. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging van Medipro in Utrecht.

Utrecht

M.H. Trompstraat 1

3572 XS Utrecht

Plan mijn OV-reis

Net als in de rest van Nederland, is het in Utrecht ook een streven om mensen die willen stoppen met roken zo goed mogelijk te begeleiden. Stoppen met roken is een lastig proces en coaching kan de kans op een geslaagde stoppoging aanzienlijk vergroten. Het is daarom belangrijk dat er op zoveel mogelijk plekken hulp beschikbaar is als mensen willen stoppen met roken, zodat deze hulp voor iedereen toegankelijk is. Voor persoonlijke begeleiding bij stoppen met roken kunt u terecht bij deze vestiging van Medipro in Utrecht.

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt de coaching volledig vergoed. Deze vergoeding gaat in 2021 niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.

Lees hier alles over de werkwijze van Medipro tijdens de coronaperiode