Stoppen met Roken Veendam | Coaching bij Medipro

Stoppen met Roken Medipro – Veendam

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Veendam

Bij deze vestiging van Medipro in Veendam is Aarnoud de Vries werkzaam als coach. Hij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. De begeleiding, tips en adviezen worden afgestemd op uw individuele situatie. Het eventuele gebruik van medicatie tijdens het stoppen met roken traject kan met de coach worden besproken. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging van Medipro in Veendam.

Veendam

Boven Westerdiep 170

9641 LM Veendam

Aarnoud de Vries

Deze Mediprovestiging bevindt zich in het Bedrijvencentrum Sorgvliet op de 1e verdieping, welke niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Plan mijn OV-reis

Persoonlijke coaching in Veendam

Hulp bij het stoppen met roken vergroot uw kans op een succesvolle stoppoging tot wel tien keer. Uw coach in Veendam begeleidt u in 4 persoonlijke gesprekken gedurende uw stopproces. Tijdens het eerste consult wordt onder andere besproken of de inzet van een hulpmiddel wenselijk en mogelijk is. Op basis van uw persoonlijke situatie en belangrijke aandachtspunten, wordt de begeleiding volledig op maat afgestemd.

Wilt u liever niet naar de vestiging in Veendam reizen? Dan kunt u ook kiezen voor telefonische coaching.

Vergoed zonder eigen risico

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt het coachingstraject volledig vergoed. Dit geldt ook voor hulpmiddelen die als onderdeel van het coachingstraject worden gebruikt. Deze vergoeding gaat niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.

Bel Mij Terug

Twijfelt u over stoppen met roken of heeft u gewoon een vraag.