Velserbroek (Vestingplein )

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Velserbroek

Bij deze vestiging van Medipro in Velserbroek is Marjolein van Giessen werkzaam als coach. Zij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. De begeleiding, tips en adviezen worden afgestemd op uw individuele situatie. Het eventuele gebruik van medicatie tijdens het stoppen met roken traject kan met de coach worden besproken. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging van Medipro in Velserbroek

Velserbroek

Vestingplein 58

1991RK Velserbroek

Marjolein van Giessen

“De coaching vindt plaats in het Polderhuis. Het is op de begane grond. U loopt rechtdoor de gang in langs het kantoor van de gebouw beheerder. U kunt plaatsnemen op de stoelen in de gang. Uw coach zal u ophalen. De locatie is makkelijk toegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. ”

Plan mijn OV-reis

Persoonlijke coaching in Velserbroek

Hulp bij het stoppen met roken vergroot uw kans op een succesvolle stoppoging tot wel tien keer. Uw coach in Velserbroek begeleidt u in 4 persoonlijke gesprekken gedurende uw stopproces. Tijdens het eerste consult wordt onder andere besproken of de inzet van een hulpmiddel wenselijk en mogelijk is. Op basis van uw persoonlijke situatie en belangrijke aandachtspunten, wordt de begeleiding volledig op maat afgestemd.

Wilt u liever niet naar de vestiging in Velserbroek reizen? Dan kunt u ook kiezen voor telefonische coaching.

Vergoed zonder eigen risico

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt het coachingstraject volledig vergoed. Dit geldt ook voor hulpmiddelen die als onderdeel van het coachingstraject worden gebruikt. Deze vergoeding gaat niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.

Bel Mij Terug

Twijfelt u over stoppen met roken of heeft u gewoon een vraag.