Medipro Zakelijk Programma – Individuele behandeling

Fasen Medipro Zakelijk

Het Medipro Zakelijk Programma bestaat uit 3 fasen. Het totaalprogramma bevat alle elementen om een zo compleet mogelijk stoppen-met-rokenprogramma aan te bieden. Het is niet verplicht om alle fasen te doorlopen, het is ook mogelijk om de fases los van elkaar af te nemen. Uit ervaring blijkt echter dat het doorlopen van alle fases zorgt voor een hoger succespercentage.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de derde fase, namelijk de individuele behandeling.

Lees meer over Fase 1: Informatiebijeenkomst

Lees meer over Fase 2: Voorbereidende groepstraining

Download de brochure hiernaast voor een compleet overzicht van de verschillende fasen. 

 

Fase 3 – Individuele behandeling

Brochure Aanvragen

  In deze fase worden de medewerkers individueel gecoacht bij het stoppen met roken. Dit kan middels persoonlijke of telefonische coaching. De duur van de behandelprogramma’s is maximaal 3 maanden. De verdere werkwijze is bij persoonlijke en telefonische coaching hetzelfde. Welke vorm van coaching gekozen wordt, is afhankelijk van persoonlijke voorkeur en praktische overwegingen. Medipro kan samen met u kijken welke vorm van coaching het beste past bij uw bedrijf en medewerkers. 

  De kosten voor de behandelingen worden door Medipro rechtstreeks bij de zorgverzekeraar van de medewerker gedeclareerd. Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden de stoppen-met-rokenbegeleiding volledig, éénmaal per kalenderjaar. De vergoeding voor de behandelingen is vrijgesteld van het eigen risico. In de meeste gevallen brengt de individuele begeleiding van de medewerkers dus geen extra kosten met zich mee voor het bedrijf. 

  Lees meer over de kosten van het volledige programma

  Persoonlijke coaching

  Persoonlijke coaching kan incompany plaatsvinden (vanaf 8 medewerkers) of bij een Medipro vestiging bij de stopper in de buurt. De medewerker heeft 4 individuele gesprekken van een half uur met de coach. 

  Telefonische coaching

  Telefonische coaching bestaat uit 7 gesprekken, het eerste consult duurt een half uur, de vervolggesprekken een kwartier. 

  Lees hier alles over de werkwijze van Medipro tijdens de coronaperiode