Rookvrij bedrijf in 6 stappen

Hoe ontwikkelt u op efficiënte wijze een rookvrij beleid?

De invoering van een rookvrij beleid in bedrijven en organisaties wordt steeds gebruikelijker. Een duidelijk rookbeleid en het aanbieden van hulp aan werknemers die willen stoppen is een goed plan en een gezonde investering. Daarnaast maakt het verbod op rookruimtes in gebouwen vanaf 2022 dat dit onderwerp steeds hoger op de agenda staat.

Maar hoe krijgt u werknemers en leidinggevenden mee in uw streven naar een rookvrije organisatie en waar moet u allemaal rekening mee houden? In de whitepaper “Rookvrij in 6 stappen” geven wij u informatie en handvatten om een rookvrij beleid in te voeren. Medipro kan u verder ondersteunen bij het doorlopen van de stappen. 

Notitieboekje met kop koffie

Rookvrij in 6 stappen

  Wat komt aan de orde?

  U moet aan veel dingen denken bij de invoer van een rookvrij beleid. Zo moet er draagvlak gecreëerd worden en er moet een plan gemaakt en uitgevoerd worden. Het is belangrijk om dit gestructureerd aan te pakken. Om u hierbij op weg te helpen kunt u onze whitepaper downloaden waarin de 6 stappen naar een rookvrij beleid doorlopen worden. 

  Voor wie is het geschikt?

  ● Voor iedereen die op korte of lange termijn een rookvrij beleid overweegt voor het bedrijf of de organisatie;

  ● Voor bedrijven die medewerkers willen helpen met het stoppen met roken;

  ● Speciaal geschikt voor HR-medewerkers die een rookvrij plan bij leidinggevenden moeten voorleggen of presenteren.

  Lees hier alles over de werkwijze van Medipro tijdens de coronaperiode