Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Heleen Junte

’Sinds 2002 werk ik als Hartrevalidatie verpleegkundige in een ziekenhuis en begeleid ik mensen na een hartaandoening. Een gezonde leefstijl is hierbij belangrijk. De thema’s die besproken worden zijn gezonde voeding, voldoende bewegen, stress hantering en natuurlijk stoppen met roken. Ik geef daarom vanaf 2011 stoppen met roken ondersteuning in mijn werk. Een ongezonde gewoonte veranderen is soms moeilijk maar mogelijk! Stoppen met roken geeft veel gezondheidswinst en daar wil ik me graag voor inzetten. Daarom ben ik gestart met mijn praktijk Frisse start Tiel en heb ik mij in 2018 verbonden aan Medipro. Het is mijn missie om veel mensen te ondersteunen bij het stoppen met roken en zo een bijdrage te leveren aan een rookvrije generatie.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 1001258