Stoppen met Roken Medipro – Amsterdam

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Amsterdam

Op deze vestiging in Amsterdam is Caroline Vos op zaterdag aanwezig en op verschillende doordeweekse dagen is zij werkzaam op een andere vestiging in Amsterdam. Caroline heeft veel ervaring als stoppen-met-rokencoach en kan u persoonlijk begeleiden bij uw stoppoping. Caroline is ook trainer bij Medipro zakelijk. Ze bezoekt hiervoor bedrijven en scholen om voorlichtingsbijeenkomsten over stoppen met roken te verzorgen en daarnaast doet zij de groepstraining bij bedrijven en scholen.

Amsterdam

Brouwersgracht 266

1013 HG Amsterdam

Caroline Vos

Er is voldoende parkeerruimte in de buurt en een grote parkeergarage "Willemspoort" aan het Haarlemmerplein. Vandaar is het 5 minuten lopen naar de praktijk.

Plan mijn OV-reis

Het is voor Amsterdam een prioriteit om te streven naar een rookvrije generatie. Stoppen met roken biedt vele voordelen. Het aantal zware rokers is al gedaald en een deel van de rokers is van plan te gaan stoppen. Amsterdam streeft ernaar om te voorkomen dat jongeren beginnen met roken en stimuleert rokers om te stoppen.

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt de coaching volledig vergoed. Deze vergoeding gaat in 2020 niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.