Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Caroline Vos

‘Wanneer mensen stoppen met roken, gaan ze een gezonder leven leiden en vergroten ze hun draagkracht. Hun lichamelijke en geestelijke conditie verbetert, waardoor ze uiteindelijk beter met stress kunnen omgaan. Opgeleid in onder meer stresscounseling en voedingstherapie, weet ik hoe bepalend dat is. In 2010 ben ik opgeleid tot stoppen-met-rokencoach bij Medipro. Door coaching krijgen mensen inzicht in de patronen die hun verslaving in stand houden, en hoe die patronen te doorbreken. Ik begeleid als coach mijn cliënten bij hun positieve ontwikkeling. Naar een betere gezondheid, meer inzicht en groei.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105718986