Uw bedrijf of organisatie rookvrij

Waarom een rookvrije organisatie?

Begin 2022 is een wet ingevoerd die alle inpandige rookruimtes verbiedt. Het sluiten van de rookruimtes is een mooie aanleiding om uw medewerkers te helpen bij het stoppen met roken. Met een zakelijk Stoppen met Roken programma van Medipro geeft u uw medewerkers de kans om te stoppen met professionele begeleiding.

Lees meer over de wetgeving rookruimtes

Een rookvrij bedrijf biedt veel voordelen, zowel voor u als werkgever, als voor uw medewerkers. Zo kunt u bijvoorbeeld veel geld besparen door minder kosten vanwege ziekte. 

Lees meer over de voordelen voor uw bedrijf en medewerkers

Brochure Aanvragen

  Uitleg zakelijk programma Medipro

  Met het Stoppen met Roken programma helpt Medipro uw medewerkers in verschillende fases naar een rookvrije toekomst. De onderdelen zijn onafhankelijk van elkaar af te nemen, maar het volledige programma biedt de hoogste slagingskans. Medipro hanteert een methode waarvan de resultaten wetenschappelijk bewezen zijn. Onze aanpak biedt een oplossing voor zowel de fysieke als de mentale kant van tabaksverslaving.

  Minimale kosten, hoge opbrengsten

  Als u kiest voor het zakelijk programma van Medipro kunt u rekenen op weinig kosten. De individuele begeleiding van werknemers brengt meestal geen kosten met zich mee voor u als bedrijf. De wetenschappelijk bewezen methode die Medipro hanteert, wordt door de zorgverzekeraar van uw werknemers zonder eigen risico vergoed. 

  De kosten voor de aanvullende informatiebijeenkomst en voorbereidende groepstraining worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief. Uit onze ervaring blijkt dat het succespercentage hoger ligt wanneer het volledige programma wordt doorlopen. 

  Het succesvol doorlopen van het programma levert veel financiële voordelen op. Zo kan door de afwezigheid van rookpauzes meer dan €5000,- per werknemer per jaar bespaard worden. 

  Meer informatie over de kosten en opbrengsten

  Een duim omhoog