Uw bedrijf of organisatie rookvrij - Medipro | Stoppen met Roken Coaching

Uw bedrijf of organisatie rookvrij

Waarom een rookvrije organisatie?

In 2022 dienen alle bedrijven rookvrij te zijn. Alle bestaande rookruimtes moeten verdwijnen, waardoor er voor rokers steeds minder mogelijkheden zijn om te roken. Dit is een mooi moment om uw medewerkers te helpen bij het stoppen met roken. Met een zakelijk stoppen-met-rokenprogramma van Medipro geeft u uw werknemers de kans om te stoppen met professionele begeleiding. 

Lees meer over rookvrij in 2022

Een rookvrij bedrijf biedt veel voordelen, zowel voor u als werkgever, als voor uw medewerkers. Zo kunt u bijvoorbeeld veel geld besparen door minder kosten vanwege ziekte. 

Lees meer over de voordelen voor uw bedrijf en medewerkers

Brochure Aanvragen

  Uitleg zakelijk programma Medipro

  Met het Medipro Zakelijk programma kunnen wij u en uw medewerkers in verschillende fases helpen naar een rookvrije toekomst. Alle onderdelen zijn onafhankelijk van elkaar af te nemen, maar het volledige programma biedt de hoogste slagingskans. Medipro hanteert een methode waarvan de resultaten wetenschappelijk bewezen zijn en die daadwerkelijk een oplossing biedt voor zowel de fysieke als de mentale kant van tabaksverslaving.

  Minimale kosten, hoge opbrengsten

  Als u kiest voor het zakelijk programma van Medipro dan kunt u rekenen op weinig kosten. De individuele begeleiding van werknemers brengt meestal geen kosten met zich mee voor u als bedrijf. De wetenschappelijk bewezen methode die Medipro hanteert, wordt door de zorgverzekeraar van uw werknemers zonder eigen risico vergoed. 

  De kosten voor de aanvullende voorlichting en voorbereidende groepstraining worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief. Uit onze ervaring blijkt dat het succespercentage hoger ligt wanneer het volledige programma wordt doorlopen. 

  Het succesvol doorlopen van het programma levert veel financiële voordelen op. Zo kan door de afwezigheid van rookpauzes meer dan €5000,- per werknemer per jaar bespaard worden. 

  Meer informatie over de kosten en opbrengsten

  Een duim omhoog

  Hoe wordt uw bedrijf rookvrij in 2022?

  Het is begrijpelijk dat u vragen heeft over de stap naar een rookvrij bedrijf en wat dit voor uw bedrijf met zich meebrengt. Wilt u goed voorbereid zijn op een rookvrij bedrijf in januari 2022? Wij bieden een stappenplan aan voor het efficiënt ontwikkelen van een rookvrij beleid.

  Lees hoe u uw bedrijf rookvrij maakt in 6 stappen