Medipro Zakelijk Programma - Informatiebijeenkomst

Medipro Zakelijk Programma – Informatiebijeenkomst

Fasen Medipro Zakelijk

Het Medipro Zakelijk Programma bestaat uit 3 fasen. Het totaalprogramma bevat alle elementen om een zo compleet mogelijk stoppen-met-rokenprogramma aan te bieden. Het is niet verplicht om alle fasen af te nemen. Uit ervaring blijkt echter dat het doorlopen van alle fases zorgt voor een hoger succespercentage. Op deze pagina vindt u meer informatie over de eerste fase, namelijk de informatiebijeenkomst. Download de brochure hieronder voor een compleet overzicht van de verschillende fasen.

Lees meer over de kosten van het volledige programma

Fase 1 – Informatiebijeenkomst rokers

Tijdens een informatiebijeenkomst van anderhalf uur krijgen de medewerkers een motiverende presentatie waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Wat zit er in een sigaret?
  • Waarom is roken verslavend?
  • Wat zijn de nadelen van roken en de voordelen van stoppen?
  • De begeleidingsmogelijkheden van Medipro
  • De eventuele hulpmiddelen: nicotinevervangers en medicijnen.

De informatiebijeenkomst is vrijblijvend. Dat wil zeggen dat medewerkers die bij de bijeenkomst aanwezig zijn, niet verplicht zijn om daarna het verdere programma te doorlopen en te stoppen met roken. De vrijheid hierin zorgt voor een hoge opkomst. Na afloop van de informatiebijeenkomst kunnen medewerkers zich bij de trainer aanmelden, of later bij een contactpersoon binnen uw bedrijf.

Lees meer over Fase 2: Voorbereidende groepstraining

Lees meer over Fase 3: Individuele behandeling

Brochure Aanvragen