Medipro Zakelijk Programma – Groepstraining

Fasen Medipro Zakelijk

Het Medipro Zakelijk Programma bestaat uit 3 fasen. Het totaalprogramma bevat alle elementen om een zo compleet mogelijk Stoppen met Roken programma aan te bieden. Het is niet verplicht om alle fasen af te nemen. Uit ervaring blijkt echter dat het doorlopen van alle fases zorgt voor een hoger succespercentage. Op deze pagina vindt u meer informatie over de tweede fase, namelijk de groepstraining. Download de brochure hiernaast voor een compleet overzicht van de verschillende fasen.

Lees meer over de kosten van het volledige programma

Fase 2 – Voorbereidende groepstraining

Een week na de informatiebijeenkomst wordt er een groepstraining georganiseerd voor de stoppers. Deze interactieve training van twee uur is ter voorbereiding op het individuele coachingstraject. 

De groepstraining geeft de deelnemers inzicht in hun eigen rookgedrag. Op welke momenten roken zij, en waarom? Om succesvol te kunnen stoppen met roken is het belangrijk om hier inzicht in te krijgen. Na deze training zijn de deelnemers zich bewust van het type roker dat zij zijn en heeft de motivatie om te stoppen nog een extra boost gekregen. Vervolgens starten zij met het individuele coachingstraject. 

Lees meer over Fase 1: Informatiebijeenkomst

Lees meer over Fase 3: Individuele coaching

Brochure Aanvragen