Voordelen rookvrij bedrijf

De voordelen van stoppen met roken voor bedrijven en instellingen

Sinds 1 januari 2022 geldt er een verbod op inpandige rookruimtes. Alle openbare gebouwen en bedrijven dienen rookvrij te zijn. Er zijn voor werknemers dus minder mogelijkheden om te roken op het werk. Het invoeren van een rookbeleid is hierdoor onvermijdelijk. 

Lees meer over rookvrij in 2022

Een rookvrije organisatie heeft veel voordelen. Niet-rokende medewerkers zijn energieker, vitaler en productiever en zij melden zich minder vaak ziek. Download via het onderstaande formulier de whitepaper “Waarom een rookvrije organisatie?” voor alle voordelen van een rookvrije organisatie in één overzicht.

 

Waarom een rookvrije organisatie?

Whitepaper Voordelen rookvrije organisatie

  Wat komt aan de orde?

  In de whitepaper leest u wat een rookvrij bedrijf u allemaal kan opleveren: de financiële voordelen voor het bedrijf, voordelen voor de werknemers zelf en hun collega’s. 

  Voor wie is het geschikt?

  • Voor iedereen die een rookbeleid wil invoeren in de organisatie;
  • Voor bedrijven die medewerkers willen helpen met het stoppen met roken;
  • Speciaal geschikt voor HR-medewerkers die draagvlak willen creëren voor een rookvrije organisatie.

  Medipro helpt u graag

  Een rookvrij organisatie realiseren vergt een goede voorbereiding. In de whitepaper lichten we toe hoe Medipro u kan ondersteunen in de weg naar een rookvrije organisatie. Meer informatie over hoe u op efficiënte wijze een rookvrije organisatie realiseert vindt u het stappenplan “Rookvrij in 6 stappen“.