Rookvrij bedrijf in 6 stappen

Hoe realiseert u op efficiënte wijze een rookvrije organisatie?

Door het rookverbod in bedrijven en openbare gebouwen is het onvermijdelijk om een rookbeleid in te voeren. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om hun medewerkers Stoppen met Roken hulp aan te bieden.

Maar hoe krijgt u werknemers en leidinggevenden mee in uw streven naar een rookvrije organisatie en waar moet u allemaal rekening mee houden? In de whitepaper “Rookvrij in 6 stappen” geven wij u informatie en handvatten om een rookvrije organisatie te realiseren. Medipro kan u verder ondersteunen bij het doorlopen van de stappen. 

Uw bedrijf rookvrij in 6 stappen

Rookvrij in 6 stappen

  Wat komt aan de orde?

  U moet aan veel dingen denken bij de invoer van een rookbeleid. De medewerkers moeten geïnformeerd worden over de nieuwe regels en er moet een zo groot mogelijk draagvlak gecreëerd worden. Het is belangrijk om dit gestructureerd aan te pakken. Om u hierbij op weg te helpen kunt u onze whitepaper downloaden waarin de 6 stappen naar een rookvrije organisatie doorlopen worden. 

  Voor wie is het geschikt?

  ● Voor alle bedrijven die hun rookruimtes moeten sluiten en een rookbeleid overwegen; 

  ● Voor leidinggevenden die medewerkers willen helpen met het stoppen met roken;

  ● Speciaal geschikt voor HR-medewerkers die een plan moeten voorleggen of presenteren om een rookvrije organisatie te realiseren.