Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Cindy Dukers

‘Sinds 1998 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg, als keuringsartsassistente en doktersassistente. In 2017 ben ik gestart met het begeleiden van mensen naar een gezonde(re) levensstijl. Ik ben een gediplomeerd voedingsconsulent en geef adviezen met betrekking tot voeding en bewegen. Vaak gaat een en ander gepaard met een verslavingspatroon, zo ook bij het roken. In 2018 heb ik de opleiding stoppen met roken coach bij Medipro afgerond en ik help u graag om veranderingen aan te brengen in het gewoontegedrag. Met begeleiding is de kans groter dat u blijvend stopt met roken, maar de eerste stap begint bij uzelf!‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 1003377