Stoppen met Roken Coaches. Maak kennis met het Medipro team.

Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Aukje Kinderman

’Ik ben HBO opgeleid als maatschappelijk werker en heb een aantal jaren zowel in Suriname als in Nederland als hulpverlener gewerkt bij situaties van relationeel geweld. Daarnaast was ik studieloopbaanbegeleider van studenten van de Hanzehogeschool die naar Suriname kwamen voor stage. Rebellie heeft mij als puber op een dag doen besluiten mijn eerste sigaret te roken en dat werden er steeds meer. Een pakje peuken per dag leverden mij uiteindelijk de bijnaam ‘Eukje Peukje’ op. Zo rond mijn dertigste bemerkte ik toch wel wat nadelen van mijn rookgewoonte; weinig conditie, stress en maar door blijven roken terwijl het me al lang niet meer dat ‘vrijgevochten’ gevoel gaf. Het roer moest om en dat viel nog niet mee. Elke avond weer besloot ik dat dìt toch écht de laatste sigaret was, om vervolgens de volgende ochtend mijn eerste sigaret van die dag tezamen met mijn voornemen in rook te doen opgaan….. Tot ik besefte dat ik een duidelijk plan nodig had; ‘Hoe ziet mijn leven er uit zonder sigaretten? Wat doe ik dan anders als ik het even moeilijk heb? Hoe kan ik het ‘momentje voor mezelf’ op een andere manier invullen? Wat doe ik met de vrije tijd die ik overhoud en de energie die ik terug krijg? Hoe kan ik de bespaarde centjes uitgeven op een manier die mijn leven ten goede komt?’. Gesteund door mijn plan en de nodige toewijding ontdekte ik dat na een periode van toch echt wel ongemak, geleidelijk gewenning aan mijn nieuwe gezondere leven ontstond en ben ik nog elke dag dankbaar voor mijn besluit. Ik gun ook jou van harte een rookvrij leven en ben nieuwsgierig om samen met jou te onderzoeken hoe een haalbaar en motiverend plan kan ontstaan, wat jou ondersteunt bij het stoppen met roken en starten met gezonder leven! Ik spreek Fries als dat gewenst is.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105772886