Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Elly de Vree

Stoppen met roken is een moeilijke gedragsverandering en ik wil je hierbij graag ondersteunen. Het traject wordt helemaal op jou afgestemd, want we gaan uit van jouw (innerlijke) motivatie en kracht. Weet dat je er niet alleen voor staat! Ik begeleid veel zwangere vrouwen bij het Stoppen met Roken en vind het iedere keer weer speciaal dat ik in deze bijzondere periode de zwangere mag ondersteunen, om zo bij te kunnen dragen aan een gezonde zwangerschap en daardoor een goede start voor de baby. Ik ben opgeleid als gedragswetenschapper, werk volgens Medipro protocol en heb ruime ervaring in de gezondheidzorg en gezondheidsvoorlichting.‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105729586