Stoppen met Roken Coaches. Maak kennis met het Medipro team.

Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Martin Haijtema

Stoppen met roken is lastig, heel lastig, bijna elke roker heeft wel eens een stoppoging gedaan en herkent dit. Wat de meeste rokers niet weten, is dat met de juiste begeleidingen stoppen vele malen makkelijker is. Tijdens de studie \'Toegepaste Psychologie\' heb ik mij verdiept in de wereld van middelengebruik en verslaving. Met deze kennis en de opgedane kennis van de Medipro-training, zet ik mij graag in om mensen die willen stoppen te helpen. Tijdens de coaching vind ik het belangrijk om naar het individu te kijken en niet naar de groep \'rokers\'. Iedereen is uniek en heeft een eigen manier om te stoppen. Tijdens het traject wordt niet alleen gekeken naar de korte termijn, maar ook naar de lange termijn, zodat je niet alleen stopt, maar ook gestopt blijft.

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18106496386