Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Josette Bos

Ik vond roken altijd gezellig. In gezelschap kon ik op een avond een heel pakje wegroken. Maar ook als ik gefrustreerd was dan stak ik graag een \'boze sigaret\' op. Inmiddels ben ik al jaren gestopt met roken, en ik ben blij dat ik ervan af ben. Als psycholoog en coach weet ik dat iets veranderen niet makkelijk is, maar met de juiste voorbereiding wel mogelijk. Sommige mensen die stoppen met roken zeggen tegen zichzelf: Ik mag niet meer roken, ik moet stoppen. In coachgesprekken probeer ik boven water te halen welke positieve dingen het stoppen je gaat opleveren. Op deze manier verandert \'moeten\' in \'willen\'. Ik dacht altijd dat de sigaret iets toevoegde aan mijn leven, maar het geeft enkel onrust, het stinkt en het is ontzettend duur. Stoppen met roken maakt je leven niet saai, je geeft jezelf een gezonde boost!