Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Marjolein Heyrmans

\"Ik wens iedereen een vitaal en gezond leven. Een leven zonder sigaret is daar onderdeel van. Ik ondersteun je graag om stappen te zetten om dat te bereiken. Veel mensen beginnen met roken in de pubertijd. Ik was ook 15 toen ik begon met roken. Dat was spannend en ik wilde er graag ‘bij horen’. Tot het moment dat ik astma ontwikkelde en ik aan den lijve ondervond wat het effect was op mijn longen en conditie. Achteraf gezien ben ik daar dankbaar voor. Het hielp me over de drempel echt te stoppen en het is heerlijk daar niet meer door ‘geleefd’ te worden. Meer conditie, meer lucht, geen astma meer, en niet meer afhankelijk van die sigaret. Dat gun ik jou ook! Samen wil ik met jou onderzoeken wat jouw beste weg is om een niet-roker worden. Ik ben opgeleid als coach en stresscounseler en getraind door Medipro als Stoppen Met Roken Coach. Daarnaast train ik mensen in het voeren van effectieve gesprekken in diverse organisaties.\"

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18107855886