Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Mariëlle Mees

In mijn praktijk breng ik mensen fysiek en mentaal weer in beweging, door middel van runningtherapie, stress & burn-out coaching en als stoppen met roken coach. Stoppen met roken hoort bij een gezonde leefstijl. In mijn directe omgeving, bij familie en vrienden, heb ik helaas de schadelijke gevolgen van roken meegemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met behulp van persoonlijke begeleiding en ondersteuning in staat is om te stoppen met roken. Ik bied je een luisterend oor, iemand bij wie je je verhaal kwijt kunt. Verder motiveer ik je om zelfstandig je doel te bereiken en help ik je om oude negatieve gedachtes en patronen te doorbreken. Zo kom jij van je rookverslaving af.