Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Bert Odekerken

Ik ben Bert Odekerken en van huis uit bedrijfskundige. Sedert 2008 heb ik het roer omgegooid en gestart als massagetherapeut. Vanaf 2011 heb ik de focus meer en meer verlegd naar voeding, beweging, leefstijltherapie/coaching en orthomoleculaire therapie. Aangezien stoppen met roken een integraal onderdeel is van leefstijl coaching (BRAVO=beweging, roken, alcohol, voeding en beweging) heb ik besloten om een intensieve training stoppen met roken coaching te volgen bij Medipro. Ik begeleid graag mensen die iets willen veranderen in hun leefstijl. Niets is zo moeilijk als het veranderen van gedrag. Daarom kan ik mijn praktijkervaring als therapeut nu ook inzetten als stoppen met rokencoach. Elke reis begint met een eerste stap. Met veel plezier en aandacht wil ik u ondersteunen en waar nodig adviseren naar een rookvrij leven.

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18106719186